vidaXL Zahradní stůl šedý 100 x 50 x 75 cm polyratan [316653]

SKU
551591
1200 Kč 992 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Zahradní stůl je ideální pro odpolední posezení s rodinou či přáteli u výtečného jídla a pití! Tento stolek je vyroben z polyratanu, snadno se čistí, je odolný a vhodný pro každodenní použití. Ocelový rám s práškovým nástřikem mu dodává na stabilitě a robustnosti.

Tento zahradní stůl je ideální pro odpolední posezení s rodinou či přáteli u výtečného jídla a pití! Tento stolek je vyroben z polyratanu, snadno se čistí, je odolný a vhodný pro každodenní použití.

Ocelový rám s práškovým nástřikem mu dodává na stabilitě a robustnosti. Pokud plánujete zahradní party, bude pro vás nový zahradní stůl nepostradatelným pomocníkem.

Poznámka

Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný.

Čištění

Použijte jemný mýdlový roztok.

Skladování

Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí.

VAROVÁNÍ

Aby nedošlo k převrácení, musí být tento produkt upevněný ke zdi pomocí přiloženého příslušenství.

Vlastnosti

Barva: šedá
Materiál: polyratan, ocel s práškovým nástřikem
Rozměry: 100 x 50 x 75 cm (Š x H x V)
Montáž nutná: ano

VAROVÁNÍ: Aby nedošlo k převrácení, musí být tento produkt upevněný ke zdi pomocí přiloženého příslušenství.

Barvašedá
VýrobcevidaXL
EAN8720286638132
Produktové číslo výrobce316653