vidaXL Zahradní úložný box 99x49,5x58,5 cm masivní jedlové dřevo (364755)

SKU
630061
3060 Kč 2529 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Dřevěný zahradní úložný box vám poskytne spoustu prostoru k ukládání podušek na zahradní nábytek, hraček a všeho ostatního, co byste na zahradě měli rádi po ruce. Prvotřídní materiál: Masivní jedlové dřevo je krásný přírodní materiál. Při vystavení vlhkosti jedlové dřevo nevysychá ani se nekroutí.

Tento dřevěný zahradní úložný box vám poskytne spoustu prostoru k ukládání podušek na zahradní nábytek, hraček a všeho ostatního, co byste na zahradě měli rádi po ruce.

Prvotřídní materiál

Masivní jedlové dřevo je krásný přírodní materiál. Při vystavení vlhkosti jedlové dřevo nevysychá ani se nekroutí. Venkovní úložný box je vyroben z masivního jedlového dřeva, takže je odolný a robustní.

Spousta úložného prostoru

Úložný prostor vám umožní přehledně uspořádat všechny vaše věci. Můžete tam skladovat podušky, podložky, hračky a další věci a budete je mít stále po ruce.

Lamelové dno

Tento úložný prostor na zahradní podušky má lamelové dno, které zaručí optimální větrání.

Je dobré vědět

Abyste zaručili, že váš venkovní nábytek zůstane stále krásný, doporučujeme jej chránit voděodolnou plachtou.Pro prodloužení životnosti výrobku ošetřete dřevo venkovním nátěrem.

Vlastnosti

Materiál: masivní jedlové dřevo (neošetřené)
Rozměry: 99 x 49,5 x 58,5 cm (D x Š x V)
Vnitřní rozměry: 90,5 x 43 x 44 cm (D x Š x V)
Montáž nutná: ano

Barvahnědá
VýrobcevidaXL
EAN8721012378254
Produktové číslo výrobce364755