vidaXL Zahradní postel se slunečníkem polyratan černá [47398]

SKU
524503
6875 Kč 5682 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Ratanový lehátkový set se slunečníkem je po estetické i ergonomické stránce nepřehlédnutelnou deklarací stylu a na vaší zahradě či v jiném venkovním prostoru zaujme na první pohled.

Tento ratanový lehátkový set se slunečníkem je po estetické i ergonomické stránce nepřehlédnutelnou deklarací stylu a na vaší zahradě či v jiném venkovním prostoru zaujme na první pohled.

Lehátkový set je ručně vyplétaný kvalitním PE ratanem a doplněný hebkou krémově bílou poduškou, která je velmi příjemná na dotek. PE materiál je nejen voděodolný, ale také skvěle vzdoruje povětrnostním vlivům, UV záření, skvrnám a snadno se čistí, a navíc je ekologicky šetrný – tento set je zkrátka dostatečně kvalitní a odolný pro celoroční používání. Slunečník, který je součástí setu, je zhotovený z neblednoucího polyesteru, který účinně chrání pro škodlivému UV záření. Odnímatelné podušky zaručují maximální pohodlí při sezení. Slunečník je samozřejmě možné odstranit a uschovat. Set pak poslouží jako perfektní opalovací lehátko. Podnožku je též možné odejmout, pokud si přejete.

Vlastnosti

Barva: černá
Materiál: PE (polyethylenový) ratan, práškově lakovaná ocel, textil (100% polyester)
Celkové rozměry: 130 x 58 x 77 cm (Š x H x V)
Průměr slunečníku: 1,8 m
Tloušťka podušky na sedák: 6 cm
Tloušťka polštáře na opěradlo: 4 cm
Odnímatelný potah na podušku: ano
Montáž nutná: ano

Barvačerná
VýrobcevidaXL
EAN8719883796659
Produktové číslo výrobce47398