vidaXL Zahradní židle 2 ks + antracitové podušky impregnovaná borovice (3065789)

SKU
548646
9160 Kč 7570 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Pohodlné a elegantní dřevěné zahradní židle s poduškami vnesou do vaší zahrady nebo na dvorek nádech rustikálního šarmu. Zahradní židle jsou zhotovené z impregnovaného borového dřeva, které vyniká svou dlouhou životností a klimatickou odolností.

Tyto pohodlné a elegantní dřevěné zahradní židle s poduškami vnesou do vaší zahrady nebo na dvorek nádech rustikálního šarmu.

Zahradní židle jsou zhotovené z impregnovaného borového dřeva, které vyniká svou dlouhou životností a klimatickou odolností. Můžete si je umístit na zahradu či na dvorek a strávit tam příjemné chvilky čtením knihy nebo s šálkem dobré kávy. Přiložené podušky jsou nejen praktické, ale slouží také jako dekorace.

Poznámka

Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný.

Čistění

Použijte jemný mýdlový roztok.

Skladování

Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí.

Balení obsahuje

2 x křeslo
2 x poduška na sedák
2 x poduška na opěradlo

Vlastnosti

Barva podušky: antracitová
Materiál židle: impregnované borové dřevo
Materiál podušky: tkanina (100% polyester)
Rozměry židle: 89 x 76 x 76 cm (Š x H x V)
Rozměry podušky na sedák: 60 x 60 x 10 cm (D x Š x T)
Rozměry polštáře za záda: 60 x 40 x 10 cm (D x Š x T)
Montáž nutná: ano

Barvaantracit
VýrobcevidaXL
EAN8720286302088
Produktové číslo výrobce3065789