vidaXL Zahradní židle s poduškami 2 ks polyratan béžové [316684]

SKU
564400
2930 Kč 2421 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Dejte si večeři se svými rodinnými příslušníky nebo jen užívejte počasí ve vašem venkovním prostoru s touto sadou zahradních židlí. Zahradní židle je vyrobená z pevného ocelového rámu s práškovým nástřikem, takže je robustní, stabilní a poskytne vám mnoho let relaxace.

Dejte si večeři se svými rodinnými příslušníky nebo jen užívejte počasí ve vašem venkovním prostoru s touto sadou zahradních židlí.

Zahradní židle je vyrobená z pevného ocelového rámu s práškovým nástřikem, takže je robustní, stabilní a poskytne vám mnoho let relaxace. Křeslo potažené PE ratanem se snadno čistí vlhkým hadříkem a je vhodné pro každodenní venkovní použití. Tlustě polstrovaná poduška, kterou dodáváme spolu s židlí, přidává extra pohodlí při sezení.

Poznámka

Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný.

Čištění

Použijte jemný mýdlový roztok.

Skladování

Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí.

Balení obsahuje

2 x křeslo
2 x poduška na sedák

Vlastnosti

Barva polyratanu: béžová
Barva podušky: krémově bílá
Materiál: PE ratan, práškově lakovaná ocel, látka (100% polyester)
Rozměry: 61 x 60 x 88 cm (Š x H x V)
Rozměry sedáku: 47/43 x 47 cm (Š x H)
Výška sedáku od země: 43 cm
Výška područek od země: 63/61 cm
Tloušťka podsedáku: 5 cm
Montáž nutná: ano

Barvabéžová
VýrobcevidaXL
EAN8720286666203
Produktové číslo výrobce316684