vidaXL Zatemňovací roleta béžová SK06 [133489]

SKU
578398
1430 Kč 1182 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Zatemňovací roleta do střešních oken je vytvořená na míru okenním systémům Velux a hodí se do každé místnosti jak doma, tak v kanceláři. Je vybavena centrálním stahovacím mechanismem, takže ji můžete stahovat a vytahovat, jak vám to v dané chvíli vyhovuje.

Tato zatemňovací roleta do střešních oken je vytvořená na míru okenním systémům Velux a hodí se do každé místnosti jak doma, tak v kanceláři.

Je vybavena centrálním stahovacím mechanismem, takže ji můžete stahovat a vytahovat, jak vám to v dané chvíli vyhovuje. Zatemňovací roleta je vyrobena z polyesteru odolného vůči zašpinění a opatřena speciální termoizolační hliníkovou vrstvou, která v zimě pomáhá bránit úniku tepla z pokoje a v létě naopak odráží horké sluníčko. Díky přiloženému montážnímu příslušenství se roleta snadno instaluje. Upozorňujeme, že kód velikosti produktu se musí shodovat s produktovým kódem vašeho okna Velux. Kde tento produktový kód na oknech Velux najdete? Nachází se na horní straně okna. Podívejte se prosím také na náš přehled velikostí na obrázcích.

Vlastnosti

Barva: béžová
Materiál: zatemňující textil + hliníkový rám , Polyester: 100%
Pro okna Velux s kódem: SK06

Barvabéžová
VýrobcevidaXL
EAN8718475700357
Produktové číslo výrobce133489