vidaXL Závěsný slunečník s dřevěnou tyčí, 350 cm, zelený [42965]

SKU
555437
5155 Kč 4260 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Elegantní závěsný slunečník ve vysoké kvalitě je skvělým pomocníkem, který vám poskytne stín a ochrání vás tak před škodlivým UV slunečním zářením. Vy si tak můžete užívat s rodinou chvilky pohody na dvoře, terase či na zahradě. Slunečník bude zároveň výrazným doplňkem vašeho venkovního posezení.

Tento elegantní závěsný slunečník ve vysoké kvalitě je skvělým pomocníkem, který vám poskytne stín a ochrání vás tak před škodlivým UV slunečním zářením.

Vy si tak můžete užívat s rodinou chvilky pohody na dvoře, terase či na zahradě. Slunečník bude zároveň výrazným doplňkem vašeho venkovního posezení. Střecha slunečníku je vyrobena z polyesterové tkaniny, která neztrácí barvu a je odolná vůči UV záření. Díky tomu vám zajistí optimální ochranu proti slunci. Má pevnou dřevěnou tyč, 8 odolných bambusových špic a základnu ve tvaru kříže. Ty mu dodávají stabilitu a dlouhou životnost. Střecha volně visí z rámu. Tyč tím pádem nezavází v prostoru pod slunečníkem. Slunečník se díky klikovému mechanismu snadno otevírá a zavírá.

Vlastnosti

Barva střechy: zelená
Materiál rámu: Tyč z jedlového dřeva s 8 bambusovými špicemi
Materiál střechy: tkanina (odolná vůči vodě a UV záření, nevybledne)
Materiál křížové základny: Železo
Průměr střechy slunečníku: 350 cm
Celková výška: 290 cm
Tloušťka tyče: 55 mm
Rozměry křížového podstavce: 100 x 100 cm (D x Š)
Materiál: Polyester: 100%

Barvazelená
VýrobcevidaXL
EAN8718475505532
Produktové číslo výrobce42965