vidaXL Židle Batavia 2 ks s tmavě šedými poduškami masivní teak [316029]

SKU
531187
5895 Kč 4872 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Pohodlné a elegantní dřevěné židle Batavia zkrášlí vaši zahradu nebo dvorek. Nábytek je zhotovený z extrémně odolného teakového tvrdého dřeva, které již prošlo procesem smršťování, bylo uměle vysušené a poté jemně a velmi hladce obroušené.

Tyto pohodlné a elegantní dřevěné židle Batavia zkrášlí vaši zahradu nebo dvorek.

Nábytek je zhotovený z extrémně odolného teakového tvrdého dřeva, které již prošlo procesem smršťování, bylo uměle vysušené a poté jemně a velmi hladce obroušené. Teakové dřevo je oceňované pro svou výjimečnou pevnost a klimatickou odolnost, a proto je jedním z nejoblíbenějších materiálů pro výrobu zahradního nábytku. Je to skvělá volba, pokud si chcete pořídit zahradní nábytek, který vám bude sloužit dlouhá léta. Židle nevyžadují téměř žádnou údržbu ani péči. Jejich povrch byl jemně obroušený, židle jsou tudíž klimaticky odolné a snadno se čistí. Do vaší zahrady vnesou rustikální šarm a vytvoří příjemné posezení pro relaxaci nebo společné stolování s přáteli či rodinou. Židle byly ošetřené lazurou na olejové bázi, která dává vyniknout teplému odstínu dřeva.

Poznámka

Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, pravidelně ho čistěte a nenechávejte ho zbytečně venku nechráněný.

Čistění

Použijte jemný mýdlový roztok.

Skladování

Pokud je to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud produkt skladujete venku, chraňte ho pod vodovzdorným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu nebo sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby nábytek nepoškodila vlhkost.

Balení obsahuje

2 x křeslo
2 x poduška na sedák

Vlastnosti

Barva podušky: tmavě šedá
Materiál: jemně broušené teakové tvrdé dřevo, ošetřené lazurou na olejové bázi
Materiál podušky: textil
Tloušťka podušky: 3 cm
Rozměry: 55 x 51,5 x 84 cm (Š x H x V)
Výška sedáku od země: 45 cm
Výška područek od země: 64 cm
Montáž nutná: ano

Barvašedá
VýrobcevidaXL
EAN8720286246795
Produktové číslo výrobce316029