vidaXL Zahradní židle 2 ks s poduškami a polštáři bambus [43158]

SKU
521196
4220 Kč 3488 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Sada pohodlných židlí z bambusu se může pochlubit klasickým designem, který ozvláštní každou zahradu. Na židlích se příjemně sedí, a proto se hodí na čtení či relaxaci. Přirozená barva bambusu vaší zahradě dodává nádech exotiky.

Tato sada pohodlných židlí z bambusu se může pochlubit klasickým designem, který ozvláštní každou zahradu.

Na židlích se příjemně sedí, a proto se hodí na čtení či relaxaci. Přirozená barva bambusu vaší zahradě dodává nádech exotiky. Obě židle jsou vyrobeny z vysoce kvalitního bambusu, který je charakteristický skvělou odolností vůči vodě a dlouhou životností. Údžba je velmi jednoduchá - židle stačí otřít vlhkým hadříkem. Silné podsedáky a podušky na opěradlo židle činí ještě pohodlnějšími a navíc jdou odnímat. Balení obsahuje 2 židle, 2 podsedáky a 2 podušky na opěradlo.

Poznámka

Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný.

Čistění

Použijte jemný mýdlový roztok.

Skladování

Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí.

Vlastnosti

Materiál: bambus, Polyester: 100%
Rozměry: 60 x 65 x 72 cm (Š x H x V)
Šířka sedáku: 53 cm
Hloubka sedáku: 47 cm
Výška sedáku od země: 30 cm
Výška područek od země: 55 cm
Tloušťka podušky na opěradlo: 4 cm
Tloušťka podsedáku: 5 cm

Barvahnědá
VýrobcevidaXL
EAN8718475507215
Produktové číslo výrobce43158