vidaXL Noční stolky 2 ks černé 40 x 40 x 50 cm dřevotříska [806160]

SKU
541911
1480 Kč 1223 Kč
Nedostupné
Moderní a praktický design těchto nočních stolků zaujme ve vašem pokoji na první pohled. Robustní konstrukce nočních stolků zaručuje jejich dlouhou životnost. Disponují 1 zásuvkou a 1 policí, takže nabízí dostatek prostoru pro přehledné uložení časopisů, knih, ovladačů a dalších drobností, které chcete mít po ruce.

Moderní a praktický design těchto nočních stolků zaujme ve vašem pokoji na první pohled.

Robustní konstrukce nočních stolků zaručuje jejich dlouhou životnost. Disponují 1 zásuvkou a 1 policí, takže nabízí dostatek prostoru pro přehledné uložení časopisů, knih, ovladačů a dalších drobností, které chcete mít po ruce. Stolky se navíc snadno čistí vlhkým hadříkem.

VAROVÁNÍ

Aby nedošlo k převrácení, musí být tento výrobek upevněný ke zdi pomocí přiloženého příslušenství

Upozornění

Šroub(y) a hmoždinka (hmoždinky) do stěny nejsou součástí balení. Dokupte si prosím šroub(y) a hmoždinku (hmoždinky) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, jaký materiál potřebujete, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.

Balení obsahuje

2 x noční stolek

Vlastnosti

Barva: černá
Materiál: dřevotříska
Rozměry: 40 x 40 x 50 cm (D x Š x V)
Montáž nutná: ano

VAROVÁNÍ: Aby nedošlo k převrácení, musí být tento výrobek upevněný ke zdi pomocí přiloženého příslušenství
Upozornění: Šroub(y) a hmoždinka (hmoždinky) do stěny nejsou součástí balení. Dokupte si prosím šroub(y) a hmoždinku (hmoždinky) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, jaký materiál potřebujete, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.

Barvačerná
VýrobcevidaXL
EAN8720286557655
Produktové číslo výrobce806160